Előfizetői tartalom

Kilőtt a 4iG

Portfolio
A karácsony előtti utolsó teljes kereskedési napon ismét csúcsot döntöttek az irányadó amerikai indexek, miután ma reggel újabb kedvező fejlemények láttak napvilágot a kereskedelmi háborúval kapcsolatban: Kína bejelentette, hogy januártól 850 termékre csökkenti az importvámot. Közben az európai tőzsdéken csendesen telik a nap, nincs határozott irány, a BUX pedig kis emelkedést mutat. Ma még mindenhol lesz kereskedés, holnaptól azonban sok tőzsdén már megkezdődik a karácsonyi szünet.

2019. december 23. 16:27 Megosztás Tovább zakatol az amerikai részvénypiac Továbbra sem alakult ki határozott irány Európában, a vezető európai indexek felemásan teljesítenek, a DAX 0,2 százalék mínuszban van, a CAC 40 stagnál, a UK 100 pedig 0,6...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés