Előfizetői tartalom

70 milliós befektetést is kaphatnak magyar startupok

Portfolio
Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus. A kiválasztott csapatok kezdő 20 millió forintos tőkebefektetést, gyártási kapacitást és üzleti képzést kapnak ahhoz, hogy a féléves program végére sorozatgyártásra alkalmas prototípust és piacképes üzleti modellt készítsenek. Az akceleráció fő befektetési partnere a Hiventures, emellett szakmai partnerként csatlakozott a Deloitte Private és a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA), az EDC Debrecen pedig a program hivatalos Smart City partnere.

A szervezők a Portfolio-t pénteken arról tájékoztatták, hogy az áprilistól október végéig tartó program üzleti képzéssel és termékfejlesztéssel kezdődik, majd ezzel párhuzamosan elindul a prototípus gyártása és tesztelése is. Ehhez a csapatok a Tungsram erőforrásait és mérnöki szakértelmét vehetik igénybe a Hiventures és a Startup Campus Inkubátor által biztosított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés