Előfizetői tartalom

Soha nem volt még ilyen negyedéve az Apple-nek

Portfolio
Az iPhone 11-nek köszönhetően rekord negyedéves bevételt és profitot könyvelt el az Apple az október-decemberi időszakban – derül ki a társaság tegnap, piaczárás után közzétett gyorsjelentéséből. Az Apple részvényei 2 százalékos pluszba ugrottak a zárás utáni kereskedésben, a jó eredményeket beárnyékolja, hogy a koronavírus terjedése az Apple üzletére is hatással lehet.

Az iPhone Az Apple legfontosabb terméke az okostelefon, mind a bevételben, mind a profitban képviselt súlya alapján, ezért kulcsfontosságú, hogy mi történik a termékkel. Az ősszel piacra dobott iPhone 11 széria a vártnál erősebben debütált, annak ellenére, hogy az igazi nagy termékmegújulást az idei évre várható az 5G-s telefonnal, ami elemzők szerint egy új „szuperciklust”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés