Előfizetői tartalom

Véget ért a Facebook aranykora?

Portfolio
Azt követően, hogy a rendes kereskedés során új történelmi csúcsra ment a Facebook árfolyama, a zárás utáni kereskedésben 7 százalékot zuhant a részvény a cég negyedéves gyorsjelentésére reagálva. A világ legnagyobb közösségi média vállalata mind a bevétel, mind a profit szintjén felülteljesítette az elemzői várakozásokat, viszont a meredeken emelkedő költségek megijesztették a befektetőket és a menedzsment kommentárja is óvatosságra int.

A Facebook fontosabb negyedéves számai: A naponta aktív felhasználók száma decemberben átlagosan 1,66 milliárd fő volt, ami 9 százalékos növekedés az egy évvel ezelőtti szinthez képest és közel megfelelt az elemzői várakozásoknak, ami előzetesen 1,65 milliárd volt A havonta aktív felhasználók száma 8 százalékkal nőtt, 2,5 milliárdra, ami megegyezett az elemzői konszenzussal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés