Előfizetői tartalom

Itt az újabb őrület a Tesla után - Háromszorozni lehetett vele idén

Portfolio
A Virgin Galactic részvényeivel tavaly októberben indult a kereskedés a New York-i tőzsdén, az ismert milliárdos, Richard Branson kereskedelmi célú űrutazásokat kínáló cégére rávetették magukat a befektetők, a társaság papírjai az elmúlt napokban valósággal szárnyaltak, az árfolyam alig egy hét leforgása alatt 40, idén pedig már 223 százalékot emelkedett. A cég egyelőre inkább csak ígéret, bevételt alig termel, cserébe a következő években is tartósan veszteséges maradhat.

Egymást érik a nagy technológiai sztorik A koronavírus terjedésével kapcsolatos aggodalmak az elmúlt hetekben árnyékot vetettek a globális részvénypiacokra, a tengerentúli tőzsdék azonban továbbra is jól teljesítenek. Bár az Apple a hét elején jelentette be, hogy a koronavírus hatásai miatt nem tudja majd tartani a márciussal záruló negyedévben a korábban tett árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés