Előfizetői tartalom

Nagyot ment a Masterplast tavaly: jóval a cél felett az adózott eredmény (2.)

Erős évet zárt a Masterplast, 2019-ben a vállalat hozta a menedzsment által az év elején kitűzött bevétel-és EBITDA-célokat, az adózott eredmény szintjén pedig felül is teljesítette a tervet. A negyedik negyedévben a bevétel egyszámjegyű emelkedése mellett profitszinten kétszámjegyű növekedésről számolt be a cég, ami a profitabilitás javulását jelzi. A vezetőség pozitív építőipari környezettel számol a folyó évre is, ami megalapozhatja a további növekedést – derül ki a cég kedden, piaczárás után közzétett gyorsjelentéséből.

A bevételek A negyedik negyedévben folytatódott a bevételek emelkedő trendje a Masterplastnál, ami immár harmadik éve tart a cégnél: 2019 negyedik negyedévét 25,2 millió eurós bevétellel zárta a cég, ami 6,5 százalékos növekedést jelent az előző év azonos negyedévéhez képest. Az október-decemberi időszakban kissé visszafogott, de jellemzően pozitív tendenciákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés