Előfizetői tartalom

Itt a friss brókersorrend: még mindig az élen a Wood

Portfolio
Jelentős esés bontakozott ki a világ részvénypiacain február végén a koronavírussal kapcsolatban érkező aggasztó hírek közepette. A magyar tőzsde sem tudta megúszni a lejtmenetet, de kisebb mértékben esett a BUX index az elmúlt hónapban, mint az S&P 500, vagy a DAX. A turbulenciák közepette a forgalom is felpörögött a magyar tőzsdén, az átlagos napi forgalom elérte a 15 milliárd forintot. A brókercégek forgalmi rangsorát továbbra is a Wood vezeti, a második helyen az Erste állt, a harmadik legnagyobb pedig a Concorde volt februárban.

Masszív esést produkáltak a világ tőzsdéi február utolsó hetében a koronavírus terjedésének hírére, a várható gazdasági hatások miatti aggodalmak közepette. A gyárleállások miatt akadozni kezdtek a globális beszállítói láncok, a karanténok logisztikai problémákat okoztak, a fogyasztás visszaesett az érintett területeken. A leginkább érintett szektorok a turizmus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés