Előfizetői tartalom

Nevet váltott az Est Media

Portfolio
Bejegyezte a Fővárosi Törvényszék az Est Media új nevére, székhelyére, valamint igazgatósági tagjaira vonatkozó változásokat, amely nyomán a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat a mai naptól hivatalosan is Delta Technologies néven folytatja működését. A cégbírósági bejegyzéssel a Delta Csoport négy tulajdonos-menedzsere hivatalosan is csatlakozik a vállalat igazgatóságához, a társaság székhelye pedig átkerül a Delta Csoport Róbert Károly körúti központjába.

A Fővárosi Törvényszék a mai nappal bejegyezte az Est Media nevének, székhelyének és igazgatósági tagjainak változását, amelynek értelmében a tőzsdén jegyzett társaság mától fogva hivatalosan is Delta Technologies néven folytatja tevékenységét. A bejegyzés a vállalat igazgatóságának személyi változásaira is vonatkozik, amelyben ezentúl hivatalosan is helyet foglal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés