Előfizetői tartalom

Hol a szuperállampapír-pánik? Hatalmasat hajráztak a magyar biztosítók

Jól sült el az év vége a magyar biztosítóknál: 1150 milliárd forintos díjbevételt és 76 milliárd forintos adózott eredményt ért el 2019-ben a biztosítási szektor – tette ma közzé a Magyar Nemzeti Bank. 5%-os hozamú szuperállampapír ide vagy oda, nagy év végi hajrát produkáltak a megtakarítási célú egyszeri díjas életbiztosítások, így az élet üzletág díjbevétele tavaly 7%-kal emelkedett. A nem-élet ág a baleseti adó díjba építése miatt 17%-ot száguldott tavaly, de valószínűleg enélkül is kétszámjegyű növekedést produkált volna. Holnapi Biztosítás 2020 konferenciánkon értékeli a biztosítási szakma az aktuális helyzetet.

Biztosítás 2020 Az utolsó helyek még kiadók a március 5-ei Biztosítás 2020 konferenciára, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Közzétette ma a felügyelet a biztosítási piaci tavalyi, szektorszintű statisztikáit. Ami a fő számokat illeti: az életbiztosítási piac díjbevétele 7,0%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés