Előfizetői tartalom

Szakad az olaj, ütik a Molt

Portfolio
10 százalékot meghaladóan esett a Mol árfolyama a reggeli kereskedésben, miután a szaúdiaknál elszakadt a cérna, és teljes körű árháborút indítottak az oroszok ellen, melynek következtében 30 százalékot esett a kőolaj ára. A Molt leginkább a kutatás-termelés divízión keresztül érintik gyengén a történések, azonban vannak olyan üzletágak is, amelyek kifejezetten profitálni is tudnak a nem mindennapi eseményből. Nagy a volatilitás a ma reggeli kereskedésben, így 10:15-kor jelenleg 7 százalékos esésben tartózkodik a hazai olajpapír.

Hatalmasat, 10,5 százalékot esett a mai nyitásban a Mol árfolyamam, ezzel idén már 30 százalékos zuhanást szenvedett el az olajpapír. Az alábbi heti bontású grafikonon jól látható, hogy jópár fontos támasz, mint a 2200-as és a 2100-as szint réssel került áttörésre, azonban a lélektani jelentőséggel bíró 2000 forintos támasznak egyelőre sikerült megfognia az esést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés