Előfizetői tartalom

Beszakadt a Bitcoin, mégsem olyan biztonságosak a kriptodevizák?

Portfolio
A részvénypiaci zuhanás a kriptodeviza piacot is elérte csütörtökön, a Bitcoin árfolyama közel 40 százalékot zuhant, de a többi népszerű kriptodeviza is jelentős mértékben esett. A tegnapi zuhanás után erősen megkérdőjelezőik, hogy a Bitcoin valóban képese-e az aranyhoz hasonló menedékeszköz szerepet betölteni az olyan bizonytalan piaci környezetben, mint amilyen most is van.

A globális részvénypiaci eladói nyomás elérte a kriptodevizákat is tegnap, a Bitcoin közel 40 százalékot zuhant csütörtökön. A teljes kriptodeviza piac piaci kapitalizációja 93,5 milliárd dollárra esett vissza a szingapúri idő szerinti délelőtt 10:07-et megelőző 24 óra alatt, a Coinmarketcap.com szerint. A Bitcoin árfolyama 48 százalékot zuhant ez alatt a 24 óra alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés