Előfizetői tartalom

Rekordszámú pályázat érkezett az MVM startup versenyére

Portfolio
Az elektromos autók akkumulátorának közösségi felhasználása, a demokratikus zöld energia, elektromos rollerek indukciós töltőállomásai, blockchain alapú megújuló energia közösségi finanszírozását lehetővé tevő megoldás, a napelemek telepítésének helyét optimalizáló rendszer, a telefont mozgási energiával folyamatosan töltő telefontok, a recepciókat automatizáló szoftver, illetve a bankolást, megtakarítást új szintre emelő alkalmazás is szerepel a negyedik MVM EDISON startup verseny döntőjébe került projektek között. Idén sohasem látott számú pályázat érkezett a programra, amelyen akár 50 millió forintos magvető befektetést is nyerhetnek a legjobbak.

Negyedik alkalommal hirdette meg az MVM Csoport az EDISON startup versenyét, amelyre minden várakozást meghaladva, rekordszámú, 220 pályázat érkezett. A kezdeményezés célja, hogy az újító ötletek megvalósulásához szakértői segítséget és akár befektetést is nyújtson, felkutatva a jövő legígéretesebb, kreatív, piacképes fejlesztéseit. Az innovatív ötletek közül rangos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés