Előfizetői tartalom

Sörből kivont alkoholból készít fertőtlenítőszert a világ legnagyobb sörgyártója

Portfolio
Az Anheuser-Busch InBev sörből kivont alkoholból készít fertőtlenítőszert, amellyel a világ legnagyobb sörgyártója a koronavírus járvány által sújtott európai országok kórházait segíti majd. A cég emellett az elkövetkező hetekben több mint egymillió üveg vagy doboz alkoholmentes sört kínál majd a belga és a holland egészségügyi dolgozók számára.

A világ legnagyobb sörgyártója szerdától kezdve körülbelül 50 ezer liter fertőtlenítőszert szállít majd olyan európai országokba, ahol küzdenek a koronavírus járvánnyal. A fertőtlenítőszerhez használt alkoholt az Anheuser-Busch InBev söreiből vonják ki. A cég szerint a társaság belga Jupiler 0.0 márkája mellett a német Beck’s Blue sörből származó alkoholból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés