Előfizetői tartalom

Nem tartja meg közgyűlését a Richter a koronavírus miatt

Portfolio
A koronavírus járvány miatti rendkívüli helyzetre való tekintettel a Richter nem lát arra lehetőséget, előzetesen 2020. április 28. napjára kitűzött éves rendes közgyűlése a személyes megjelenéssel megtartásra kerüljön, azonban a cég törvényi határidőkre tekintettel a ma közzétette a 2020. évi rendes közgyűlésre szóló meghívót tartalmazó hirdetményét, amelyből többek között az is kiderült, hogy a társaság részvényenként 63 forintos osztalék megállapítását és kifizetését javasolja.

A Richter bejelentette, hogy a koronavírus járvány (Covid-19) kapcsán Magyarországon kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel, figyelembe véve a vonatkozó jogszabályokat nem lát lehetőséget arra, hogy az előzetesen 2020. április 28. napjára kitűzött éves rendes közgyűlése a társaság alapszabálya előírásainak megfelelően személyes megjelenéssel megtartásra kerüljön....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés