Előfizetői tartalom

Növekszik az AutoWallis a koronavírus ellenére

Portfolio
Tavaly meghirdetett stratégiája részeként jelentős akvizícióról határozott az AutoWallis igazgatósága, így a társaság tulajdonába kerül a legnagyobb magyar OPEL és a harmadik legnagyobb KIA kereskedést üzemeltető Wallis Kerepesi Kft., valamint az annak helyet adó ingatlant birtokló K85 Kft. A 2019-ben 8,7 milliárd forintos forgalmat bonyolító Wallis Kerepesi akvizíciója több mint tizedével növelheti a tőzsde autós vállalatának idei árbevételét.

Az AutoWallis Igazgatósága több hónapos előkészület után az OPEL és KIA gépjárműveket forgalmazó Wallis Kerepesi Kft., valamint az annak helyet adó ingatlant birtokló K85 Kft. felvásárlásáról határozott, miután azok tulajdonosai írásos szándéknyilatkozatott tettek a két vállalat apportálásáról. A határozat értelmében az AutoWallis kizárólag saját részvényekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés