Előfizetői tartalom

Nagy fordulat a végére az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Több minden is mozgatta ma a piacokat, egyik részről az amerikából érkező makroadat, amely szerint a múlt heti 3,3 millió után további 6,6 millió amerikai jelentkezett munkanélküli segélyért a várt 3,5 millióval szemben. A makroadat után gyorsan lefordultak a világ tőzsdéi, azonban ugyanolyan gyors volt a felpattanás is, miután a olaj ára kilőtt a hírre, mely szerint Donald Trump az oroszokkal és a szaúdiakkal is beszélt és várakozása szerint 10 millió hordóval is csökkenhet a világ kőolaj termelése. A magyar tőzsde emelkedéssel zárta a csütöröki kereskedést, a legjobban a blue chipek közül a Mol teljesített. Az amerikai tőzsdéken nagy volt csütörtökön a csapkodás, végül napi csúcsuk közelében zártak a vezető amerikai részvényindexek.

2020. április 02. 22:08 Megosztás Napi csúcsuk közelében, 2,3-2,4 százalék pluszban fejezték be a csütörtöki kereskedést a vezető amerikai részvényindexek. A nap nyertesei a nagy olajcégek voltak amelyek árfolyama 5-10 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés