Előfizetői tartalom

MNB: a banki digitalizációt egyértelműen felpörgeti a koronavírus járvány

Portfolio
Egyértelműen a banki digitalizáció katalizátora lehet a koronavírus járvány - vélekedett az MNB a fintech és banki digitalizációs jelentését bemutató sajtótájékoztatón. Mint a jelentésből kiderült, 110 fintech cég működik Magyarországon, amelyek mintegy 5000 főt foglalkoztattak 2018-ban, és 120 milliárd forintos árbevétellel rendelkeztek. A banki digitalizáció szintje itthon közepesnek mondható, a belső folyamatok digitalizációjában jól állnak a bankok, de az ügyfelek által közvetlenül is érzékelhető digitális fejlesztéskben még bőven van tere a fejlődésnek.

Financial and Corporate IT 2020 Mi lesz a banki IT-fejlesztések sorsa a koronavírus járvány idején? Megjelennek-e tömegével az online termékek? Mit lépnek a bankok? Mindez központi téma lesz a Portfolio szeptember 3-ai konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az MNB felmérte a bankok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés