Előfizetői tartalom

Mostantól a Google közzétesz helyadatokat: így változtak meg a szokások Magyarországon a járvány miatt

Portfolio
Mostantól megnézhetjük, hogyan alakultak át az emberek mobilitási szokásai az elmúlt hetekben a koronavírus miatt. A Google 131 országról készített jelentést, amelyben a helymeghatározási adatokat felhasználva láthatóvá válik, hogy a különböző tevékenységek végézésre irányuló mobilitási trendek hogy változtak meg a kijárási korlátozások, vagy a járványtól való félelem hatására.

A Google csütörtökön 131 ország márciusi helymeghatározási adatait tette közzé, amely egyben azt is megmutatta, hogy az emberek mennyire tartják be a koronavírus megfékezése miatt bevezetett kijárási korlátozásokat. A Google több milliárd felhasználójától gyűjtött helymeghatározási adatok a legnagyobb nyilvános adatbázist képezik, amely segíthet az egészségügyi hatóságoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés