Előfizetői tartalom

Kiszállítást vállal az időseknek az Árkád és egy sportakadémia

Portfolio
Kiszállítási szolgáltatást indított a budapesti Árkád bevásárlóközpont, amelynek keretében a X., XIV., XV., XVI., XVII. kerületekben élő 65 év feletti lakosoknak szeretne segíteni az alapvető élelmiszerek, higiéniai eszközök és gyógyszerek beszerzésében. A megrendeléseket, amelyeket a beérkezések sorrendjében szállítási költség nélkül házhoz visznek, telefonon és e-mailen lehet leadni – közölték.

Az Árkádnál megrendelt élelmiszereket, higiéniai eszközöket, nem receptköteles gyógyszereket, valamint – a TAJ szám megadása után – az eReceptre felírt gyógyszereket a bevásárlóközpont, valamint a vele együttműködő, a kiszállítást végző Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE beszerzi és kiszállítja. A kiválasztott termékek listáját 10.000 Ft értékhatárig lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés