Előfizetői tartalom

Koronavírus: őrült verseny folyik a hatásos vakcináért, itt vannak a cégek, amik küzdenek a sikerért

Portfolio
A nagy gyógyszergyártók és a kis biotechnológia cégek versenyt futnak az idővel azért, hogy megtalálják a koronavírus ellen hatásos vakcinát, miközben a járványban megfertőzöttek száma immár túllépte az 1,4 milliót világszerte, az elhunytak száma pedig túllépte a 82 ezret. Az alábbiakban ismertetjük a koronavírus elleni vakcinákon dolgozó cégeket, és azok eddigi eredményeit is.

Rengeteg cég fut versenyt az idővel Az először a kínai Vuhanban felfedezett új típusú koronavírus megbetegedések (COVID-19) nyomán kialakult globális járványban a megfertőzöttek száma immár túllépte az 1,4 milliót, míg az elhunytak száma túllépte a 82 ezret. A betegségre nincs az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA) által jóváhagyott vakcina...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés