Előfizetői tartalom

Kedvező változások sorát hozza a kormány csomagja az agráriumnak

Portfolio
A koronavírus-járvány okozta helyzet kezelése érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javaslataival összhangban több jogszabály is megjelent, amelyek kedvezően érintik a mezőgazdaságot és az élelmiszeripart. Ezek értelmében újabb ágazatokra terjednek ki az adózási könnyítések, változtak a Vidékfejlesztési Programmal kapcsolatos, a foglalkoztatásra vonatkozó, valamint a testületi ülésekre alkalmazandó egyes szabályok, továbbá kedvezőbbé váltak az Agrár Széchenyi Kártya feltételei – közölte a NAK.

Több jogszabály is megjelent az április 7-én bejelentett gazdaságvédelmi intézkedések alapján, melyek érintik a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban tevékenykedő vállalkozásokat: További veszélyeztetett ágazatok lesznek jogosultak adó- és járulékkedvezményekre a koronavírus negatív hatásainak mérséklése érdekében: dísznövénykertészek, vágottvirág-termesztők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés