Előfizetői tartalom

A Ganz EEG három vízturbinát szállított egy orosz vízerőműbe

MTI
A Roszatom magyarországi gépgyártó leányvállalata, a Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft. (Ganz EEG Kft.) három, egyenként 1,8 megawatt (MW) teljesítményű Kaplan-turbinát gyártott az Oroszország déli részén fekvő Sztavropoli határterület barszucskovói vízerőművének, az utolsót 2020. április elején szállította le a vállalat - közölte a Roszatom az MTI-vel.

A turbinákat az oroszországi vízerőműveket üzemeltető Ruszgidro vállalat rendelte meg. A tájékoztatás szerint a Ganz EEG Kft.-nek két éven belül ez a második megrendelése volt a térségből, 2018-ban két hasonló, egyenként 2,9 MW teljesítményű turbinát gyártott a budapesti vállalat egy másik, észak-kaukázusi vízerőmű számára. Ismertetik, hogy a most leszállított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés