Előfizetői tartalom

Nem tartja meg közgyűlését a 4iG

Portfolio
A 4iG a koronavírus-járvány miatti vészhelyzet miatt nem tartja meg az április 29-re összehívott éves rendes közgyűlését, a vonatkozó kormányrendelet értelmében a társaság igazgatósága a közzétett napirenden szereplő valamennyi kérdésben jogosult dönteni, akár a már közzétett határozati javaslatok szerinti döntések meghozatalával, akár a közzétett határozati javaslatoktól eltérve.

A 4iG bejelentette, hogy a vonatkozó kormányrendelet szerint a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet időtartama alatt a már összehívott közgyűlés sem tartható meg olyan módon, hogy az a részvényes személyes részvételét igényelje, ezért a társaság nem tartja meg a 2020. április 29. 10:00 órára összehívott éves rendes közgyűlését. A vonatkozó kormányrendelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés