Előfizetői tartalom

Amikor már mindent olajtárolóként próbálnak használni

Portfolio
Az Egyesült Államokban drámaian megnőtt az olaj tárolása iránti igény, ugyanis a hiányos tárolói kapacitások miatt fordulhatott elő az helyzet, hogy a tegnapi és a mai nap során a májusi leszállítású WTI ára a negatív tartományba csúszott. Jópár megoldás kínálkozik, azonban mindegyik lehetőség jelentős mértékben fogy és drámaian megy fel az ára.

Az Egyesült Államokban jelenleg mindenki vadássza az olaj tárolására alkalmas létesítményeket, ugyanis a történelemben most először fordult elő, hogy az amerikai típusú könnyűolaj, a WTI jegyzése a negatív tartományba csúszott, azaz az eladók fizetnek a vevőknek, hogy vegyék át az olajukat, ugyanis jelenleg fizikailag beteltek az oklahomai Cushingban a tárolókapacitások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés