Előfizetői tartalom

Nincs megállás, ijesztő esés az olajpiacon

Portfolio
A tegnapi -40 dolláros olajár után ma is folytatódnak az olajpiaci anomáliák, hol pluszba, hol ismét mínuszba lökik a WTI jegyzését. A legnagyobb kérdés, hogy a ma kifutó májusi leszállítású kontraktust követően mi fog történni az új júniusi jegyzéssel. Vajon megismétlődhetnek ugyanígy a negatív olajárak - tehát továbbra is az eladók fizetnének a vevőknek, csakhogy ne kelljen fizikailag átvenni a terméket, mivel csúcson vannak a tárolók - vagy valahogyan sikerül rendezni a helyzetet az Egyesült Államokban?

2020. április 21. 19:23 Megosztás Nincs megállás Egyre mélyebbre esik az olaj ára. A júniusi lejáratú (vagyis nem a májusi, aminek tegnap a negatív tartományba esett az árfolyama) határidős WTI árfolyama jelenleg 46 százalék mínuszban, 11,6...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés