Előfizetői tartalom

Új eszköz a koronavírus ellen: hőkamera segítheti a magyar cégeket

Portfolio
Új megoldással, egy hőmérsékletet mérő kamerával szűrik ki a lázas dolgozókat a Würth Szereléstechnika Kft. budaörsi központjában. A kamerával egy elsődleges védelmi vonalat állítanak fel: csak indokolt esetben lesz szükség a jóval nagyobb kockázatot jelentő, és a jelentősen lassabb kézi hőmérsékletmérésre. A szolgáltatást a Vodafone szállította, a speciális kamerák üzembe helyezésénél a GDPR-szabályokat is figyelembe kellett venni.

A legtöbb magyarországi munkahelyen várhatóan a következő hetekben indul újra az élet, egyre több olyan dolgozó lesz, aki a home office hónapjai után fizikailag is visszatér munkahelyére. A járványveszély ugyanakkor még nem múlt el, a cégek komoly kihívásokkal néznek szembe, határozott lépéseket kell tenniük alkalmazottaik és ügyfeleik biztonsága és egészsége érdekében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés