Előfizetői tartalom

Nem muzsikál rosszul a lecsupaszított CIG Pannónia

Mintegy 15%-os díjbevétel-növekedéssel és 25%-os adózás előtti eredménynövekedéssel zárta 2020 első negyedévét a CIG Pannónia, amely az olaszországi veszteségek miatt vagyon- és felelősségbiztosításbiztosítási üzletága nélkül folytatja tevékenységét. Az új értékítés ugyan visszaesett, ám ez még nem a koronavírussal, hanem az egy évvel korábbi egyszeri tételekkel magyarázható.

Manapság szinte minden cégnél a koronavírus hatásai a legérdekesebbek, így kezdjük ezzel. A gyorsjelentés szerint: „A Csoport a Covid-19 üzleti és eredményességre gyakorolt hatásait folyamatosan monitorozza és megteszi a szükséges lépéseket azok enyhítése érdekében. A Társaság díjbevételeire eddig a járvány nem gyakorolt érezhető hatást. Ügyfeleink esetleges fizetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés