Előfizetői tartalom

Odacsaphat ma Trump a közösségi oldalaknak - Kezdődik a véres háború?

Portfolio
Egy régóta érlelődő háborút robbanthat ki Washington és a Szilícium-Völgy között, hogy Donald Trump a napokban összetűzésbe került a Twitterrel. A várakozások szerint az amerikai elnök ma aláírhat egy rendeletet, amivel a közösségi média vállalatok kikerülhetnek azon törvény hatálya alól, ami eddig megvédte őket a komolyabb jogi felelősségre vonásoktól. Ez pedig akár a felhasználói perek sorát is elindíthatja.

Az előzmények Donald Trump a napokban összetűzésbe került kedvenc kommunikációs csatornájával, a Twitterrel. Meggyanúsította a Twittert, hogy korlátozza a szólásszabadságot, miután az oldal Trump két bejegyzésével kapcsolatban is arra hívta fel a felhasználók figyelmét, hogy ellenőrizzék azok valóságtartalmát. Ezt követően az amerikai elnök szigorú szabályozást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés