Előfizetői tartalom

Lefordult az OTP, a Richter is lefelé veheti az irányt

Portfolio
A héten megtorpant az OTP emelkedése, és a bankpapír technikai képe alapján a folytatás legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik majd. A Richter grafikonja alapján rövid távon érdemes óvatosnak lenni, míg a Molra szintén érdemes lesz odafigyelni. A hazai blue chipek technikai képe alapján megnéztük, mire érdemes figyelni az előttünk álló néhány nap során.

Mol

Bár a hét emelkedéssel indult a magyar tőzsdén, a BUX lendülete a hét második felére alábbhagyott, majd a csütörtöki fordulat után az index pénteken tovább esett. A blue chipek, csak úgy, mint a Mol technikai képe, izgalmas folytatást vetíthet előre az előttünk álló néhány nap folyamán.

A Mol az 1900 és 2100 forintos sávban mozgott április óta, az árfolyam a múlt héten a 2 100 forintos sávtető fölé is felszúrt, azonban nem volt képes felette bezárni. Az árfolyam ezt követően lefelé csorgott, majd a múlt pénteki nagyobb esés után a lejtmenet ezen a héten is folytatódott.

Az árfolyam a 2 000 forintos szint alá került, amennyiben a lejtmenet folytatódna, a későbbiekben az 1950 forintos, majd 1 900 forintos szintek jelenthetnek megállót a Mol számára. Míg felfelé, a 2 100 forintos szint jelenthetné az első ellenállást.

Erről lesz még szó a cikkben

  • Megtorpant az OTP emelkedése, folytatódhat- a lejtmenet?
  • Figyelmeztető jelek a Richter grafikonján.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés