Előfizetői tartalom

A kereskedés végét még megtolták, 1% feletti pluszban zárt a Dow

Portfolio
Emelkedtek az európai tőzsdék a keddi kereskedésben, a DAX viszont valósággal ralizott, miután a három napos szünet után újraindult a kereskedés. A magyar tőzsde mérsékelt emelkedéssel zárt, a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban. A tengerentúli tőzsdék mérsékelt emelkedést mutattak a keddi kereskedésben. A befektetők a gazdaságok újranyitásával kapcsolatos hírekre figyeltek, amelyek háttérbe szorítják az USA és Kína közötti feszültséget, valamint az amerikai tüntetéssorozattal kapcsolatos aggodalmakat.

2020. június 02. 22:02 Megosztás 1% feletti pluszban zárt a Dow A nap végére feljebb húzták a befektetők az amerikai indexeket, amelyek így pluszban zárták a keddi kereskedést. A nagyok közül a Dow emelkedett a legtöbbet, 1,05%-ot, ezt az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés