FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Közel 10 milliárd forintból gazdálkodik a magyar foci kirakatcsapata – Kiemelkedő éve volt a Fradinak

Hatalmasat emelkedett 2019-ben az FTC Labdarúgó Zrt. bevétele, így majdnem 10 milliárd forintból működhetett a magyar bajnok futballcsapat – derül ki a cég éves beszámolójából. Viszont a bevételekkel párhuzamosan a kiadások is nőttek, csak bérekre 5 milliárd forintot fordított a társaság. A pénzügyi siker elsősorban a pályán elért eredményekkel függött össze, az Európa Liga csoportkörébe jutás megdobta a bevételeket.

Nagy pénz szakadt a Fradi nyakába A 2018-as 2,9 milliárd forintról 3,8 milliárdra emelkedett tavaly az FTC Labdarúgó Zrt. árbevétele, az egyéb bevétel viszont még ennél is nagyobbat ugrott 1,4 milliárd forintról 5,5 milliárdra, vagyis több mint háromszorosára egy év alatt. A jelentősen emelkedő bevételekkel 340 millió forintos nyereséget termelt a társaság, bár ez a 2018-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés