Előfizetői tartalom

Őrült rali: felrobbant az egyik amerikai légitársaság árfolyama

Portfolio
Az American Airlines árfolyama rekord mértékben emelkedett csütörtökön, ráadásul rekord magas volumen mellett, ezzel vezette az légitársaság szektor tegnapi raliját az amerikai tőzsdéken. Az emelkedés elsősorban annak volt köszönhető, hogy a társaság bejelentette, hogy növeli a kapacitásait annak fényében, hogy a koronavírus-válság nehezén már túl vagyunk.

A részvényárfolyam tegnapi 41,3 százalékos emelkedésével március 10-i szintre került a jegyzés, ezzel a legnagyobb egy napos elmozdulást produkálta az árfolyam, mióta a mostani formájában elindult a kereskedés a részvényekkel 2013 decemberében. A legutóbbi 35,8 százalékos rekord ralit március 24-én láttuk, akkor a kormányzati mentőcsomaggal kapcsolatos várakozások hajtották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés