FONTOS Izrael döntött: indul az ellencsapás, Irán szörnyű bosszúval fenyegetőzik
 
Előfizetői tartalom

A bankpapírok húzták felfelé az amerikai tőzsdéket

Portfolio
A fokozódó járványügyi aggodalmak közepette lefordultak ma délelőtt az európai tőzsdék, a délelőtt második felében a korábbi mínuszokat ledolgozták az indexek, bár ezután a korábbi pluszok elolvadtak Európában, a tőzsdék a kereskedés végéhez közeledve ismét emelkedéssel próbálkoztak meg. A magyar tőzsde eséssel zárta a napot. A tengerentúli tőzsdék a kereskedés hajrájában nagyot emelkedtek, a bankpapírok húzták egy százalék feletti pluszba az indexeket.

2020. június 25. 22:01 Megosztás Egy százalék feletti pluszban zárt Amerika A kereskedés hajrájában a bankpapírok felfelé húzták a vezető amerikai indexeket, így a Dow Jones Index, az S&P 500 és a Nasdaq 1,2 százalékos pluszban fejezte be a napot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés