FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Jó minőségű befektetést keresel? Erre a 14 izgalmas részvényre érdemes figyelni

Portfolio
A tőzsdék az elmúlt hónapok folyamán nagyot emelkedtek, azonban a részvénypiaci felpattanás közepette a befektetők továbbra is aktívan keresik a jó vételi lehetőségeket. Ehhez nyújthat segítséget a Jefferies stratégája, aki 14 részvényt tartalmazó listát állított össze, amelyen stabil pénzügyi helyzetű, magasabb tőkearányos megtérüléssel rendelkező papírokat válogatott össze, amelyek árazása sem tűnt elrugaszkodottnak.

A Jefferies stratégája szerint a részvénypiacok teljesítménye meglehetősen furcsa volt a tőzsdei felpattanás alatt, Steven DeSanctis szerint a rendkívül alacsony kamatkörnyezetben a rossz pénzügyi helyzetben lévő cégek részvényei igen jól teljesítettek, mivel a laza pénzügyi kondíciók nekik kedveztek a leginkább, a szakértő szerint az alacsony tőkearányos megtérüléssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés