Előfizetői tartalom

Fektess a tőzsdeindexbe! - online előadás

Portfolio
Sok történelmi mérföldkövet állítottak fel idén a tőzsdék, és számos elemzést olvasni arról, hogy mely részvényekbe lenne érdemes most befektetni, melyik iparág szereplőit pedig messziről elkerülni. Ráadásul óriási szakadék tátong a koronvírus okozta gazdasági helyzet, illetve a tőzsdék teljesítménye között is. Ilyenkor könnyű zsákutcába futni, pláne, hogy a márciusi mélypontokról jelentős emelkedést láthatunk, és nem tudjuk eldönteni, hogy most kimaradunk-e valamiből, vagy még nem késtünk le semmit. Ezt a döntési dillemát spórolhatjuk meg az indexekkel való kereskedéssel.

Sokak számára bonyolult, időigényes és feszültséggel teli döntési folyamatot eredményezhet, hogy a sok ezer tőzsdei részvény közül mely 3, 5, 10 vagy 20, stb. vállalat papírja kerüljön fel a célpontok listájára, nem is beszélve az időzítésről. Emellett sok-sok elemzést lehet olvasni különféle elemzőházak anyagaiban, mely részvények teljesíthetnek majd a legjobban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés