Előfizetői tartalom

Enyhült a nyomás a szomszédainkon: Horvátországban és Szlovéniában is csökkent az új fertőzöttek száma

MTI
Csökkent az új koronavírussal fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, ugyanakkor mindkét országban hunytak el a járvány következtében - derült ki a válságstábok hétfői sajtótájékoztatóján. Így egyelőre nem növekszik a nyomás, hogy a szomszédos országokat, - kiemelten az autóval is megközelíthető népszerű nyári üdülőcélpontnak számító Horvátországot - rosszabb besorolással értékelje a magyar kormány.

Horvátországban a testület jelentése szerint vasárnap 25-tel nőtt és elérte a 4370-et az eddig megfertőzöttek száma. Szombaton még 92 újonnan azonosított fertőzöttről számoltak be. Két új haláleset is történt, így a járvány halálos áldozatainak száma 122-re emelkedett. Minkét elhunyt az idősebb korosztályhoz tartozott és voltak krónikus betegségeik. A betegek közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés