Előfizetői tartalom

Az újabb nagy mentőcsomag reménye fűtötte az amerikai tőzsdéket

Portfolio
Hétfőn az ázsiai tőzsdék többsége lejjebb került, miután az USA-Kína közti feszültség árnyékot vetett a részvénypiacokra, eközben viszont az arany árfolyama új történelmi csúcsra emelkedett. Az európai tőzsdék mérsékelt mínuszban zártak, akárcsak a BUX. Ezzel párhuzamosan azonban a vezető amerikai tőzsdéken  mérsékelt emelkedést láttunk, miközben a technológiai jelegű papírok piacán nagy emelkedés történt. Az fűtötte a reménykedést, hogy már ma bejelenthetik az újabb 1000 milliárd dolláros amerikai költségvetési mentőcsomagot, amiből az állástalanná vált emberek kapnának juttatást és így a gazdaság újabb keresleti támogatást.

2020. július 27. 22:17 Megosztás Nagy pluszban zárt a Nasdaq a FAANG-részvények miatt Az úgynevezett FAANG-részvények, azaz a legnagyobb technológiai cégek jelentős mai drágulása miatt 1,7%-os ugrással fejezte be a kereskedést a Nasdaq. közben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés