Előfizetői tartalom

Nincs megállás: új csúcson a Nasdaq és az arany az amerikai mentőcsomag késlekedése mellett is

Portfolio
Ázsiában felemásan teljesítettek az irányadó részvényindexek csütörtökön, Európában a délelőtti csapkodás után lefordultak a tőzsdék délutánra, a BUX azonban emelkedéssel tudott zárni. A tengerentúli tőzsdéken a kezdeti tétovázás után határozott emelkedés alakult ki és így a Nasdaq Composite új történelmi csúcsra ért, az S&P500 pedig megközelítette azt. Mindez amellett történt, hogy még mindig nagyok a nézeteltérések az amerikai republikánusok és demokraták között az újabb amerikai költségvetési élénkítő csomagról, de legalább van előrelépés. Közben a romló vírushelyzet, a folytatódó költségvetési osztogatás és jegybanki pénznyomtatás reményében az arany is új történelmi csúcsra ért.

2020. augusztus 06. 22:02 Megosztás Új csúcson zárt a Nasdaq, pluszban Amerika Új csúcson, 1%-os erősödéssel, 11 108 felett zárt a Nasdaq a csütörtöki kereskedésben. A Dow végül 0,68%-kal, az S&P 500 pedig 0,64%-kal került feljebb tegnapi záróértékéhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés