Előfizetői tartalom

A koronavírus ellenére nagyot nőtt az Alteo

Portfolio
Jelentősen nőtt az Alteo bevétele az idei első félévben, ami részben organikus bővülésnek tudható be, de az elmúlt hónapokban végrehajtott beruházások és akvizíciók hatása is látszik a vállalat idei számaiban. A kötségek a bevételeknél kisebb mértékben emelkedtek, így a társaság működési eredménye jelentősen nőtt, az adózott eredmény pedig több mint megduplázódott, ami nagyrészt átértékelési hatásnak tudható be.

Mérsékelten hatott a koronavírus Az első negyedévben a járvány még nem terjedt el Magyarországon olyan mértékben, hogy az számottevően befolyásolta volna az Alteo eredményességét, a második negyedévben azonban az egyes gazdálkodó szervezeteknél bekövetkezett leállások miatt a Kiskereskedelmi szegmenst jelentősen érintette, de ezt az egyéb, a gazdasági konjunktúra alakulásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés