Előfizetői tartalom

Csúnya lett a vége, 800 pont mínuszban zárt a Dow

Portfolio
Alaposan elromlott a hangulat a világ tőzsdéin, miközben a magyar piac még 1 százalék pluszban zárt be (hozzászokhattunk ahhoz az elmúlt hetekben, hogy szembe megy a nemzetközi trendekkel a hazai tőzsde), és az európai tőzsdék is mérsékelt mínuszban készültek bezárni, az amerikai tőzsdéken masszív profitrealizálás indult, elsősorban a raliban az eddigi emelkedést vezető technológia szektor papírjainak árfolyama esett nagyot, az Apple vezeti a sort, de megütötték az Amazon, a Facebook, az Alphabet és a Microsoft részvényeit is.

2020. szeptember 03. 22:02 Megosztás A végére kicsit szépített Amerika A nap végére a Dow 810 pontos mínuszt hozott össze, így 2,8%-kal zárt tegnapi értéke alatt. Az S&P-500 3,5%-kal, a Nasdaq pedig 5%-kal zuhant.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés