Előfizetői tartalom

Tovább szakadt a Nasdaq: 2,6%-os mínusz lett a vége

Portfolio
Hónapok óta nem látott eladási hullám söpört végig csütörtökön a tengerentúli tőzsdéken, elsősorban a technológiai szektor papírjai estek nagyot. Az amerikai tőzsdék zuhanása ezzel nem ért véget, a mai piacnyitás után egyre lejjebb kerültek a vezető indexek, hangulatot a vártnál kedvezőbb munkaerőpiaci sem tudta javítani. A Nasdaq már 5 százalék feletti mínuszban is járt, de 2,6%-os mínuszban végezte a pénteki kereskedést, míg a Dow Jones 0,56%-os, az S&P 500 pedig 0,8%-os mínuszban zárt.

2020. szeptember 04. 22:02 Megosztás Csúnya mínusz lett a vége Bár 600 pontos mínuszt dolgozott le a Dow Jones, kereskedés végére ismét beütött a rossz hangulat és 160 pontos mínuszban zárt az index, ami 0,56%-nak felel meg. A Nasdaq sokkal durvábbat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés