Előfizetői tartalom

Koronavírus: Románia változtatott a statisztikákon, Lengyelországban új csúcson a napi esetszám

Portfolio
30,5 millióra nőtt ma reggelre a globálisan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma – derül ki a Johns Hopkins Egyetem friss adataiból. Még mindig az Egyesült Államok a legfertőzöttebb ország a világon, 6,7 millió esetszámmal, de Indiában és Brazíliában is több millió fertőzöttet tartanak nyilván. A halálos áldozatok száma közelíti az 1 millió főt, jelenleg 951 ezer ember halálát hozták összefüggésbe a világon a koronavírussal. Itthon 3 hónap után ma ismét tájékoztatót tart az operatív törzs, nagy valószínűséggel a törlesztési moratóriumról lesz szó.

2020. szeptember 19. 19:25 Megosztás Négyhavi csúcson az új fertőződések száma Nagy-Britanniában A legfrissebb adatsor szerint több mint négy hónapja nem mért szintre emelkedett szombaton a szűrővizsgálatokkal kimutatott új koronavírus-fertőzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés