Előfizetői tartalom

Így kezdj bele a tőzsdei grafikonelemzésbe! - Online előadás MA

Portfolio
A zuhanó, majd felrobbanó árfolyamok felkeltették az érdeklődésed a tőzsde iránt, de nem tudod hogyan vágj bele? Ha nézegeted a tőzsdei árfolyamgrafikonokat, és szeretnél belőlük valami kézzel fogható információt kinyerni, de még minden olyan bonyolultnak tűnik? Van már némi tapasztalatod, de nem árt egy kis tisztánlátás? Online előadásunk segítséget nyújt a technikai elemzés megismerésében, az első lépések megtételében a kezdő befektetőknek.

Többféle megközelítés létezik azzal kapcsolatban, hogy miképpen válasszuk ki a kereskedési, befektetési célpontokat a tőzsdén. Az egyik ilyen közkedvelt eszköz a technikai elemzés, mely során az árfolyamgrafikon hullámzását, a múltbéli mozgásokat, a trendet vizsgáljuk, és ebből kiindulva készülünk fel a jövőbeli lépéseinkre, arra, hogy milyen kereskedési és kockázatkezelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés