Előfizetői tartalom

Csúnya, ami a tőzsdéken történik, lefordultak az amerikai részvénypiacok is

Portfolio
Alaposan elromlott a hangulat a tőzsdéken, a koronavírus-járvány terjedésével és a gazdaság lezárásával kapcsolatos aggodalmak miatt szélesebb eladási hullám alakult ki, estek az autóipari, pénzügyi, vegyipari, távközlési vállalatok. A magyar tőzsdén is rossz volt a hangulat, az OTP papírjai az átlagot jóval meghaladó forgalom mellett 6 százalékos mínuszban is álltak. A tengerentúlon a vezető indexek 2 százalékot meghaladó mértékben estek a nyitás után, a Dow Jones Index végül 1,9, az S&P 500 1,2, a Nasdaq 0,1 százalékos eséssel fejezte be a napot.

2020. szeptember 21. 22:01 Megosztás Jól sikerült a hajrá A kereskedés utolsó órájában az indexek a korábbi eladási hullám okozta esésből kapaszkodtak vissza, zárásra a Dow Jones Index a napközbeni mélypont, egy 900 pontos esés után végül 1,9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés