Előfizetői tartalom

Nehéz év áll előttünk, de a legnagyobbak között a helyünk

A biztosítók számára az idei még jó évnek számít, jövőre viszont várhatóan be fognak gyűrűzni a piacra a gazdasági visszaesés negatív hatásai – mondta a Portfolio-nak adott interjújában Kurtisz Krisztián, az Uniqa Biztosító vezérigazgatója, aki közölte: január 1-jével Dinsdale Juliannának adja át a biztosító vezérigazgatói székét. A nemzetközi Uniqa bejelentéseiről, az értékesítés idei alakulásáról, az utasbiztosítások mélyrepüléséről és a Németországban terjeszkedő Cherriskről is kérdeztük a biztosítóvezért. Elárulta: az öt legnagyobb biztosító egyike lennének Magyarországon.

Nagy bejelentést tesz ezekben az órákban az Uniqa International. Mi minden változik a magyar leánycégnél, az Uniqa Biztosítónál? Uniqa 3.0 néven jelentős stratégiai változtatást, transzformációt hajt végre nemzetközi anyacégünk, amelynek során számos olyan fejlesztést is megvalósít, amit elsőként nálunk, Magyarországon teszteltünk. A leglátványosabb változásként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés