Üzlet

Koronavírus: megkapta a Gilead remdesivir készítménye az FDA teljes körű engedélyét

Portfolio
Magyar idő szerint csütörtök este érkezett a hír az amerikai gyógyszerfelügyelettől (FDA), hogy megadta a teljeskörű engedélyt a Gilead nevű cég remdesivir nevű (most már Veklury névre hallgató) készítményére, hogy azt használhassák a 11 év alatti gyermeknél, illetve súlyosabb tüneteket mutató, akár lélegeztetésre szoruló koronavírusos betegeknél.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Ez első olyan készítmény, amely megkapta az FDA-tól a teljeskörű, tehát nem ideiglenes és sürgősségi engedélyt a felhasználásra. A Gilead a rendes tőzsdei kereskedésben 0,8%-ot emelkedett, majd folytatta az emelkedést a zárás utáni kereskedésben is.

A remdesivirről az elmúlt napokban ellentmondásos hírek érkeztek, mert a WHO azt mondta, hogy az nem hatékony szer a koronavírusra, de például Magyarországon a Richter azt mondta, hogy továbbra is folytatja vele a kísérleteket.

huguesthotelaquasol
horvát-magyar határ
lengyel elnok koronavirus jarvany
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
huguesthotelaquasol