Előfizetői tartalom

Fiatal vállalkozó vagy? Még két régióban pályázhatsz a kormányzati milliókért

Portfolio
Már több mint 5 ezren igényeltek 4,5 millió forintos tőketámogatást a vállalkozói létre ösztöntő programban. Mintegy 90 százalékuk támogatásban is részesült, érdemben segítve ezzel az önfoglalkoztatóvá válást Magyarországon – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

Bodó Sándor az ITM közleménye szerint elmondta, az összesen 40 milliárd forintból megvalósuló program nagymértékben hozzájárul a fiatalok és az álláskeresők hosszabb távú munkába állásához. A 30 év alatti pályázók két régióban még jelentkezhetnek a kiírásra. A 17 ezer jelentkezőből eddig több 11 ezren vettek részt a kompetencia-mérésen, ami a kötelező szűrést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés