Előfizetői tartalom

A pókeres sztárbefektető szerint már kipukkant a tőzsdei lufi, innen lefelé vezet az út

Portfolio
A pókerezésben is profi sztárbefektető, David Einhorn szerint a technológiai vállalatokban kialakult hatalmas lufi már szeptember elején kipukkadt és most már lefelé tartunk az árfolyamokat tekintve. A tőzsdeguru több remek érvet is felsorakoztatott a tézise mellett, amelyet érdemes minden befektetőnek megtekintenie.

David Einhorn most kiadott harmadik negyedéves befektetői levelében érvelt amellett, hogy miért vagyunk éppen egy hatalmas technológiai tőzsdelufi közepén, amely véleménye szerint már szeptember 2-án kipukkadt. A sztárbefektető az amerikai Greenlight Capital befektetési alap alapítója, de emellett rendszeres résztvevője a Las Vegasban megrendezésre kerülő World Series of Poker...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés