Na erre kérjen kamatcsökkentést Donald Trump!
Üzlet

Amerikai elnökválasztás: hackerek foglalták el Trump kampányoldalát

Portfolio
Hackerek támadták meg Donald Trump elnök választási kampányoldalát; 30 percig átvették a felület felett az uralmat és Monerót próbáltak gyűjteni – írja a New York Times.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az oldalt teljesen átalakították a támadás elkövetői, többek közt olyanokat írtak ki rá, hogy megszerezték Trump legtitkosabb beszélgetéseit és bizonyítékuk van arról, hogy Trump hozzájárult a koronavírus elterjesztéséhez és hogy külföldi segítséget kértek a 2020-as választások manipulálásához.

Kijelentésükre semmilyen bizonyítékot nem töltöttek az oldalra a hackerek. Inkább azt kérték az oldalra látogatóktól, hogy küldjenek nekik Monerót (ez egy bitcoinnál lényegesen jobban titkosított kriptodeviza) azért, hogy közzétegyék vagy ne tegyék közzé a bizonyítékaikat.

Egyelőre nem tudni, ki követte el a támadást, érzékeny adatokat pedig nem szereztek meg. A támadás klasszikus kriptodeviza-tarhálós támadásnak tűnik, nem túl valószínű, hogy a hackereknek bármilyen érzékeny információ a birtokukban van Trumpékra nézve. Az sem túl valószínű, hogy állami szereplő követte el a támadást, hiszen a választásokba beavatkozó külföldi hatalmak általában inkább a demokrata-republikánus ellentétet igyekeznek szítani álhírekkel, fenyegetésekkel annak érdekében, hogy destabilizálják Amerikát. Irán már ilyen módon beavatkozott a választásokba:

Címlapkép: Shutterstock

kína200610
naptár 2020
parlamentalkonyat
síelés
karácsony utca boltok tömeg
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

ilánó koronoavírus