Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb számok arról, hogy mit tett a járvány a tech óriásokkal (2.)

Portfolio
Egyszerre zúdult a befektetőkre csütörtökön, a zárás utáni kereskedésben a legnagyobb technológiai cégek harmadik negyedéves gyorsjelentése, az Alphabet, az Apple, az Amazon, a Facebook és a Twitter is publikálta negyedéves számait. Míg a Google anyavállalata, az Alphabet árfolyama szárnyalt az eredményeket követően, az Apple esett, a Twitter pedig valósággal zuhant. Ezekre a cégekre azért is kiemelten figyelnek a befektetők, mivel idén, a koronavírus-válság közepette a tőzsdei rali elsődleges hajtóerejét jelentették.

A technológiai óriások negyedéves számai vegyes képet mutatnak. A Facebook, az Alphabet és az Amazon gyorsjelentése inkább pozitív képet festett, ami azt jelzi (főleg h a Microsoft pár nappal korábbi gyorsjelentését is figyelembe vesszük), hogy a legnagyobb amerikai vállalatoknak a koronavírus alatt is sikerült bővülni és felülteljesítették a kisebb versenytársakat, ahogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés